Systemische coaching

Zelf dynamieken leren herkennen

In een coachtraject hebben we de gelegenheid om dieper in te gaan op wat de opstellingen laten zien. Een opstelling werkt nog een hele tijd door, vragen komen vaak pas later naar boven borrelen. Die vragen bespreken we en vaak vallen er dan ook nog nieuwe kwartjes.

Een traject van meerdere bijeenkomsten biedt ook ruimte voor het dieper doorwerken van een thema. Een enkele opstelling kan voelen alsof je weer prima vooruit kunt, en dan is het voor dat moment klaar. Maar het komt ook vaak voor dat er eerst één of twee opstellingen nodig zijn, om de weg vrij te maken voor datgene waar het om draait.

Verder is het heel helpend om te leren over hoe dynamieken werken, zodat je ’t bij jezelf leert herkennen en handvatten krijgt om zelf verder te kunnen. Dus ik probeer je zoveel mogelijk mee te nemen in wat we zien.

Omvang: Meestal heb je na 6 á 8 bijeenkomsten genoeg nieuwe inzichten geïntegreerd om zelf verder te kunnen. Een bijeenkomst duurt 60-90 min. meestal in een ritme van eens in de 3 of 4 weken.

Begeleider: Astrid Bekkers

Prijs: euro 95,- per bijeenkomst voor particulieren

Als je werkgever betaalt, maak ik graag een offerte.

Bel of mail gerust, dan bekijken we samen welke aanpak het beste bij jou en je vraag past.

Meer informatie: Wat is systemische coaching? >>