Systemische coaching

“Astrid, je maakte voor mij persoonlijke ontwikkeling concreet. Je bent gericht op verbinding en inhoud, op ontwikkeling en groei. Je hebt mij geïnspireerd, hield mij een spiegel voor. Ik voel me krachtiger, de kracht ligt in het doen. Dus van afwachtend naar leiding nemen. Ik leef meer uit vertrouwen en sta bewuster in het leven. Bedankt hiervoor!”  – Helma  (docent, coachtraject)

Hoe je het ook wendt of keert, als mens maken we deel uit van de natuur en zijn we onderhevig aan de wetmatigheden daarin. We zijn ons daar meestal niet van bewust. Min of meer automatisch handelen we vaak tegen onze natuur in en dat kan op den duur wrijving veroorzaken. Je merkt dat aan een thema dat steeds terugkeert in je leven, gedoe in je familie, onbegrip op je werk of in je relatie, of vragen over jouw ‘levensmissie’. 

Als systemisch coach kijk ik mee naar de oorsprong van de wrijving. Op welke manier handel je onbewust ’tegen je natuur in’ en welke oorsprong heeft dit in het familie- of organisatiesysteem? Via opstellingen met poppetjes of vloerankers, ontdekken we wat er onder de waterlijn speelt en zien we mogelijkheden voor oplossing.

Omvang: Meestal heb je na 6 á 8 bijeenkomsten genoeg nieuwe inzichten geïntegreerd om zelf verder te kunnen. Een bijeenkomst duurt 60-90 min. meestal in een ritme van eens in de 3 of 4 weken.

Begeleider: Astrid Bekkers

Prijs: euro 95,- per bijeenkomst voor particulieren

Als je werkgever betaalt, maak ik graag een offerte.

Bel of mail gerust, dan bekijken we samen welke aanpak het beste bij jou en je vraag past.

Meer informatie: Wat is systemische coaching? >>