Individuele opstelling

“De opstelling heeft zoveel in beweging gebracht, ik zie grote verandering bij mijn kind”

Een opstelling geeft je inzicht in patronen die normaal gesproken verborgen blijven omdat ze zich in  ons onderbewuste bevinden. Het is een methode die de kern van het probleem laat zien en je kan helpen bij een thema waar je in je leven telkens tegenaan loopt, of bij issues in je familie of relatie, de opvoeding van je kinderen, je gezondheid of in je werkomgeving. Ook voor het belichten van een actueel thema waar je nu in je leven tegenaan loopt, werkt een opstelling verhelderend. Of dat nu een loopbaanvraag is, een vraag over je gezondheid of een dilemma binnen je onderneming.

De opstelling zet je vraag of probleem in de context van het hele systeem waarvan je deel uitmaakt. Het biedt je toegang tot de onderliggende dynamiek en je kunt het probleem of je vraag van een afstandje bekijken. Een opstelling biedt meestal verrassende uitkomsten, het legt zaken bloot die je eerst niet zag. Daarmee creëert het nieuwe mogelijkheden in je leven.

Hoe verloopt een individuele opstelling?

Nadat we je vraag hebben besproken, brengen we de situatie in beeld met behulp van poppetjes op tafel of met van grondankers. Deze staan symbool voor personen en aspecten uit je vraag. Het geeft vaak al nieuwe inzichten om dit verbeeld te zien. Door vervolgens af te stemmen op de poppetjes of op de vloerankers te gaan staan, kun je ervaren wat de situatie vanuit die positie met je doet.

Een sessie duurt ongeveer 90 min en kost 95,- voor particulieren.

Als je werkgever betaalt, maak ik graag een offerte.

Neem contact met mij op voor meer informatie of een afspraak. Mail naar astrid@hartsvraag.nl

           “Altijd het compromis opzoeken. Nooit mijn eigen visie verdedigen. Altijd die middenweg opzoeken en toegeven aan die ander. De tafelopstelling heeft mij inzicht gegeven waarom ik dit doe. Het heeft mij de kracht gegeven om te durven kiezen voor mijzelf. het heeft me rustiger en sterker gemaakt. En dat heeft een positieve invloed op mijn naaste geliefden. Dankjewel Astrid, jij hebt mij daarbij geholpen.” – Ine