Groeizame Groep ( 3 dagdelen)

“Frida & Astrid nemen je mee in een diepe innerlijke transformatie en met zachtheid sturen ze de groep aan en creëren ze veiligheid om compleet jezelf te zijn. De steun van de gehele groep is van onschatbare waarde. Samen groeien, leren, verbinden en op onderzoek gaan in je onderbewustzijn. Elke opstelling is weer magisch en je weet nooit wat er naar boven komt voor jezelf of de ander.

Wil je -samen met anderen- aandacht geven aan je bewustwordingsproces met behulp van systemisch werk? Wil je je vragen en thema’s onderzoeken op het gebied van gezondheid, werk, relaties of familie?  Groeizame groep is een korte reeks van drie dagdelen die je kunt inzetten voor aanmoediging en ondersteuning van je persoonlijk ontwikkelproces en om meer kennis te maken met het opstellingenwerk.

We werken met dat wat er is, met behulp van visualisatie, systemische oefeningen en opstellingen in een kleine veilige groep. Je bent welkom met datgene wat je op dat moment meebrengt. In de werkvormen neem je je eigen intentie, thema of vraag mee. Of je laat het open, om te zien wat er zich dan aandient, dat kan natuurlijk ook.

Omvang: 3 bijeenkomsten Data: zie agenda>>

Begeleiders: Astrid Bekkers en Frida Derksema

Prijs: euro 295,- voor de reeks van drie dagdelen incl. koffie & thee. (Als de werkgever betaalt, is de bijdrage 85,- per uur. Vraag ons gerust om een offerte.)

Aanmelden: stuur een e-mail naar astrid@hartsvraag.nl. Je ontvangt dan meer informatie en antwoord op eventuele vragen die je hebt gesteld. Na betaling is je aanmelding definitief.

“Ik heb de bijeenkomsten bij Astrid en Frida als zeer verrijkend ervaren. Vanuit een zachte en veilige bedding mag alles wat zich aandient gezien en aangeraakt worden. Er is ruimte om aan je eigen thema’s te werken met prachtige systemische oefeningen en opstellingen, die op een diepe laag doorwerken, inzicht geven en helen. De wijze waarop Astrid en Frida dit alles begeleiden is heel zuiver en puur afgestemd op zielsniveau. Het heeft mij veel inzicht, inspiratie en vertrouwen gegeven in het pad dat ik bewandel. Veel dank daarvoor! ” Marleen Zielhorst – deelnemer voorjaar 2023

Zelf zat ik aan het einde van een depressie van 5 jaar, maar ik zat vast in de laatste stappen. Met deze 3 dagen verspreid over 3 maanden heb ik een doorbraak ervaren en kan ik nu weer voor mezelf gaan leven, mezelf echt leren kennen en in mijn eigen kracht gaan staan. Ik vond jullie begeleiding altijd zo liefdevol, zacht en daadkrachtig. Het was altijd een hele mooie balans.” Eva, deelnemer voorjaar 2022

“De zachtheid, mildheid en het samen helder onderzoeken, maakten dat er een bijzondere groep ontstond. Er zijn echt zaken mooi gespiegeld, blootgelegd en geheeld. Het verdiept wie je bent, je krijgt mooie spiegels voor verdere transformatie in jezelf. Ik heb er veel aan gehad, dank dank dank!” Clementine, deelnemer voorjaar 2022.