Groeizame Groep

Wil je -samen met anderen- werken aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van systemisch werk? En je vragen onderzoeken op het gebied van gezondheid, werk, relaties of familie? 

Groeizame groep is een korte reeks van drie ochtenden waarin je kunt werken aan je eigen groei en nader kennis maakt met het opstellingenwerk, via systemische oefeningen. Zo kun je laagdrempelig kennismaken met deze manier van persoonlijke ontwikkeling. Mocht je in de periode daarna nog verder willen, dan kun je je opnieuw aanmelden.

We werken in een kleine vaste groep waarbij veiligheid en vertrouwen belangrijke pijlers zijn.

“De zachtheid, mildheid en het samen helder onderzoeken, maakten dat er een bijzondere groep ontstond. Er zijn echt zaken mooi gespiegeld, blootgelegd en geheeld. Het verdiept wie je bent, je krijgt mooie spiegels voor verdere transformatie in jezelf. Ik heb er veel aan gehad, dank dank dank!” Clementine, deelnemer voorjaar 2022.


Omvang: 3 bijeenkomsten

Voorjaar 2022 op DINSDAG: 24 mei, 21 juni, 19 juli. Tijd: 9.15- 13.00 uur <reeds gestart>

Najaar 2022 op DINSDAG: 20 september, 18 oktober, 22 november. Tijd: 9.15-13.00 uur

Najaar 2022 op VRIJDAG: 23 september, 14 oktober, 18 november. Tijd: 9.15-13.00 uur

Begeleiders: Astrid Bekkers en Frida Derksema

Prijs: euro 195,- voor de reeks van drie middagen.

Aanmelden: stuur een e-mail naar astrid@hartsvraag.nl. Je ontvangt dan meer informatie en antwoord op eventuele vragen die je hebt gesteld. Na betaling is je aanmelding definitief.

Zelf zat ik aan het einde van een depressie van 5 jaar, maar ik zat vast in de laatste stappen. Met deze 3 dagen verspreid over 3 maanden heb ik een doorbraak ervaren en kan ik nu weer voor mezelf gaan leven, mezelf echt leren kennen en in mijn eigen kracht gaan staan. Ik vond jullie begeleiding altijd zo liefdevol, zacht en daadkrachtig. Het was altijd een hele mooie balans.” Eva, deelnemer voorjaar 2022