Wat zeggen anderen?

 Enkele reacties:

“Na de opstelling voel ik me hartstikke goed! Ook tegenover mijn familie. Ik krijg zo’n warm gevoel als ik met ze praat of app en ook vaak dankbaarheid. Ik hoor er vanaf nu meer bij ofzo. Maar ook krijg ik meer helderheid in mijn hoofd en ga zorgvuldiger met mijn opleidingen en ook doelen en keuzes om. Heel fijn! Ik ben heel blij!” Olga van Vugt (Helderheid) – vraagsteller opstellingenmiddag oktober 2023

“Ik heb de bijeenkomsten bij Astrid en Frida als zeer verrijkend ervaren. Vanuit een zachte en veilige bedding mag alles wat zich aandient gezien en aangeraakt worden. Er is ruimte om aan je eigen thema’s te werken met prachtige systemische oefeningen en opstellingen, die op een diepe laag doorwerken, inzicht geven en helen. De wijze waarop Astrid en Frida dit alles begeleiden is heel zuiver en puur afgestemd op zielsniveau. Het heeft mij veel inzicht, inspiratie en vertrouwen gegeven in het pad dat ik bewandel. Veel dank daarvoor! ” Marleen Zielhorst – deelnemer Groeizame Groep 2023

“Wat een bijzondere, ontroerende, inspirerende, verbindende dag. Voor nu ben ik vooral heel erg blij en dankbaar voor alles wat ik heb kunnen ervaren. Het gevoel onvoorwaardelijk aanwezig te mogen zijn binnen de groep en binnen de context was voor mij zo voelbaar door de dag heen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe fijn dat is, hoe groot dit gemis is geweest en hoe verenigend deze ervaring was. Ik heb de indruk dat er veel geopend is, dingen weer kunnen stromen, er iets op gang is gekomen. Ik ben verheugd dit de tijd te gaan geven om verder door te laten werken. Dankjulliewel voor jullie begeleiding. Voelde heel afgestemd en gelijkwaardig in het contact, jullie gaan mij in ieder geval absoluut zeker vaker zien als representant. Warme en dankbare groet, Leigh. “ – vraagsteller opstellingenmiddag maart 2023

“ Frida & Astrid nemen je mee in een diepe innerlijke transformatie en met zachtheid sturen ze de groep aan en creëren ze veiligheid om compleet jezelf te zijn. De steun van de gehele groep is van onschatbare waarde. Samen groeien, leren, verbinden en op onderzoek gaan in je onderbewustzijn. Elke opstelling is weer magisch en je weet nooit wat er naar boven komt voor jezelf of de ander. Je leert veel over jezelf maar de spiegels van de anderen geven ook nog eens zoveel extra verdieping. Dus ben je niet bang om je schaduw en emoties aan te kijken en te gaan voor diepe positieve verandering in je leven dan is dit perfect voor jou! Zelf zat ik aan het einde van een depressie van 5 jaar, maar ik zat vast in de laatste stappen. Met deze 3 dagen verspreid over 3 maanden heb ik een doorbraak ervaren en kan ik nu weer voor mezelf gaan leven, mezelf echt leren kennen en in mijn eigen kracht gaan staan. Ik vond jullie begeleiding altijd zo liefdevol, zacht en daadkrachtig. Het was altijd een hele mooie balans. Dank jullie wel voor deze 3 prachtige sessies en ik doe heel graag in het najaar weer mee. 🙂 “ – Eva, deelnemer Groeizame Groep voorjaar 2022

“Het opstellingenwerk maakte me nieuwsgierig en ik wilde meer, dus ben ik doorgegaan met de Groeizame Groep. De werkwijze en begeleiding door Astrid en Frida is superfijn. De zachtheid, mildheid en het samen helder onderzoeken, maakte dat er een bijzondere groep ontstond. Door de ondersteuning van Frida en Astrid worden zaken dieper getransformeerd. Er zijn echt zaken mooi gespiegeld, blootgelegd en geheeld. Het verdiept wie je bent, je krijgt mooie spiegels voor verdere transformatie in jezelf. Ik heb er veel aan gehad, dank dank dank!” – Clementine, deelnemer voorjaar 2022.

“Allereerst wil ik je bedanken voor de mooie en heldere sessie. Wat ik heb meegekregen is dat ik vertrouwen mag hebben in het mooie werk dat ik doe. Ik mag me richten op het goede van wat ik doe en niet op de belemmeringen en beren op mijn pad! Steeds is tot nu toe mijn doel langzaam dichterbij gekomen. Stap voor stap heb ik mijn verwachtingen waar gemaakt. Maar ik moet wel steeds die stap durven blijven zetten en mijn doel voor ogen blijven houden! Leren van mijn fouten en vertrouwen blijven houden. Er is altijd ‘een oma’ die me hierin zal steunen.”  – Patrick (ondernemer, bedrijfsopstelling)

“Altijd het compromis opzoeken. Nooit mijn eigen visie verdedigen. Altijd die middenweg opzoeken en toegeven aan die ander. De tafelopstelling heeft mij inzicht gegeven waarom ik dit doe. Het heeft mij de kracht gegeven om te durven kiezen voor mijzelf. Het heeft me rustiger en sterker gemaakt. En dat heeft een positieve invloed op mijn naaste geliefden. Dank je wel Astrid, jij hebt mij daarbij geholpen.”  –  Ine, individuele opstelling

“Astrid, je maakte voor mij persoonlijke ontwikkeling concreet. Je bent gericht op verbinding en inhoud, op ontwikkeling en groei. Je hebt mij geïnspireerd, hield mij een spiegel voor. Ik voel me krachtiger, de kracht ligt in het doen. Dus van afwachtend naar de leiding nemen. Ik leef meer uit vertrouwen en sta bewuster in het leven. Bedankt hiervoor!”  – Helma  (docent, coachtraject)

 “Ik heb mezelf beter leren kennen en ben me bewuster van mijn gedrag en gevoel. Door het (zonder te oordelen) te zien en te benoemen geef ik mezelf de kans om er iets mee te doen. Dit traject heeft me ook geholpen om lichter in het leven te staan en minder streng te zijn voor mezelf.” – Een communicatieadviseur (coachtraject)     

“De gesprekken kwamen op de juiste tijd op mijn pad en hebben mij nieuwe inzichten gegeven en handvatten om zaken een plekje te (kunnen gaan) geven”. – Een projectleider (coachtraject)

“Ik heb heel veel input gekregen van een deskundige trainer” – Een docent/projectleider (schrijfcoachtraject)

“Ik had veel aan de schrijfcoaching en ik vind dat je op een hele prettige manier feedback geeft” – Een loopbaancoach/ondernemer (schrijfcoachtraject)

“Nogmaals bedankt voor de goede cursus! Ik heb er echt veel aan gehad. Je hebt een prettige manier van cursus geven. Door je persoonlijke benadering voelde ik me al snel op mijn gemak bij jou en mijn medecursisten. Je weet ieders ‘leerpunten’ goed bij de kern te pakken en samen te vatten. Hierbij geef je duidelijke handvatten om deze ‘leerpunten’ onder controle te krijgen en te ontwikkelen. Je luistert goed naar ieders persoonlijke wensen en behoeften en hierdoor wordt het een cursus op maat, voor elke cursist.” – Marketingmedewerker (groepscursus)

Inspirerend, stimulerend, doelgericht” – Beleidsmedewerker (incompany cursus)

“Ik ben zeer tevreden over de professionele wijze van trainen. Astrid gaf heel duidelijke en individuele feedback, wat voor mij heel verhelderend en leerzaam is geweest.” – Beleidsmedewerker (incompany cursus)