Wat zeggen anderen?

 Enkele reacties:

“Allereerst wil ik je bedanken voor de mooie en heldere sessie. Wat ik heb meegekregen is dat ik vertrouwen mag hebben in het mooie werk dat ik doe. Ik mag me richten op het goede van wat ik doe en niet op de belemmeringen en beren op mijn pad! Steeds is tot nu toe mijn doel langzaam dichterbij gekomen. Stap voor stap heb ik mijn verwachtingen waar gemaakt. Maar ik moet wel steeds die stap durven blijven zetten en mijn doel voor ogen blijven houden! Leren van mijn fouten en vertrouwen blijven houden. Er is altijd ‘een oma’ die me hierin zal steunen.”  – Patrick (ondernemer, bedrijfsopstelling)

“Altijd het compromis opzoeken. Nooit mijn eigen visie verdedigen. Altijd die middenweg opzoeken en toegeven aan die ander. De tafelopstelling heeft mij inzicht gegeven waarom ik dit doe. Het heeft mij de kracht gegeven om te durven kiezen voor mijzelf. Het heeft me rustiger en sterker gemaakt. En dat heeft een positieve invloed op mijn naaste geliefden. Dank je wel Astrid, jij hebt mij daarbij geholpen.”  –  Ine

“Astrid, je maakte voor mij persoonlijke ontwikkeling concreet. Je bent gericht op verbinding en inhoud, op ontwikkeling en groei. Je hebt mij geïnspireerd, hield mij een spiegel voor. Ik voel me krachtiger, de kracht ligt in het doen. Dus van afwachtend naar de leiding nemen. Ik leef meer uit vertrouwen en sta bewuster in het leven. Bedankt hiervoor!”  – Helma  (docent, coachtraject)

 “Ik heb mezelf beter leren kennen en ben me bewuster van mijn gedrag en gevoel. Door het (zonder te oordelen) te zien en te benoemen geef ik mezelf de kans om er iets mee te doen. Dit traject heeft me ook geholpen om lichter in het leven te staan en minder streng te zijn voor mezelf.” – Een communicatieadviseur (coachtraject)     

“De gesprekken kwamen op de juiste tijd op mijn pad en hebben mij nieuwe inzichten gegeven en handvatten om zaken een plekje te (kunnen gaan) geven”. – Een projectleider (coachtraject)

“Ik heb heel veel input gekregen van een deskundige trainer” – Een docent/projectleider (schrijfcoachtraject)

“Ik had veel aan de schrijfcoaching en ik vind dat je op een hele prettige manier feedback geeft” – Een loopbaancoach/ondernemer (schrijfcoachtraject)

“Nogmaals bedankt voor de goede cursus! Ik heb er echt veel aan gehad. Je hebt een prettige manier van cursus geven. Door je persoonlijke benadering voelde ik me al snel op mijn gemak bij jou en mijn medecursisten. Je weet ieders ‘leerpunten’ goed bij de kern te pakken en samen te vatten. Hierbij geef je duidelijke handvatten om deze ‘leerpunten’ onder controle te krijgen en te ontwikkelen. Je luistert goed naar ieders persoonlijke wensen en behoeften en hierdoor wordt het een cursus op maat, voor elke cursist.” – Marketingmedewerker (groepscursus)

Inspirerend, stimulerend, doelgericht” – Beleidsmedewerker (incompany cursus)

“Ik ben zeer tevreden over de professionele wijze van trainen. Astrid gaf heel duidelijke en individuele feedback, wat voor mij heel verhelderend en leerzaam is geweest.” – Beleidsmedewerker (incompany cursus)