Ceremonie ‘De aarde roept’ – 8 november

Op dinsdagavond 8 november, tijdens de klimaatconferentie in Egypte, beklimmen 1000 vrouwen de heilige Sinaiberg daar vlakbij (www.sinai22.com). Dit doen zij om gehoor te geven aan de roep van Moeder Aarde. Voor het creëren van ‘holding space’ voor wat de aarde van ons nodig heeft. Over de hele wereld zijn er grote en kleine initiatieven om ook deze holding space te verwerkelijken. 

Wij: Toos, Stijn, Astrid en Frida, doen hier graag aan mee, jij ook? 

Toos en Stijn zijn de hoeders van een mooie, dragende plek: Werkplaats voor Verwondering, waar er ruimte is om met een groep zowel binnen als buiten samen te komen. Astrid en Frida zijn opstellingenbegeleiders en met z’n vieren willen we een bedding maken voor deze avond. 

We willen een verdiepende avond creëren waarbij we ons verbinden met onszelf en met elkaar, met de vele andere initiatieven op deze avond én met de aarde. 

We doen dit met ademmeditatie en opstellingenwerk waarbij we de hartgedragen masculiene en feminiene kwaliteiten in onszelf onderzoeken en met ruimte om te laten ontstaan wat het moment vraagt. Aan het einde zullen we met z’n allen een vuur bouwen waar we onze verbinding met moeder aarde kunnen verdiepen. 

Voel je welkom!

Locatie: Haaren (bij Oisterwijk) adres volgt na aanmelding

Datum & tijd: Dinsdag 8 november, 19:00-22:15 uur (inloop vanaf 18:45 uur)

Bijdrage: Breng je een blok(je) hout mee voor op het vuur? En je intentie om er samen een verdiepende avond van te maken.  

Aanmelden: via een mailtje naar astrid@hartsvraag.nl

Meer weten over ons: 

Toos Koopmans en Stijn Weijermars www.ateliervandedingen.nl

Astrid Bekkers www.hartsvraag.nl

Frida Derksema www.fridaderksema.nl

THE EARTH IS CALLING uit: www.sinai22.com

“The time has come that you can no longer ignore me. 
I am the little girl who dreams of the future. I am the compassionate mother
who takes your hand. I am the wise old woman who holds the keys to life’s secrets. I am the wild woman who dances the dance of life. I am the goddess. I am Mother Earth.

If the feminine is ignored, the Earth is in danger. If you continue to abuse me,
you will destroy your own world. It’s time to come home. The place where you feel safe: in my arms. By opening the gates of consciousness, you allow me into your life.